GORDIJNROEDES OP MAAT VOOR EEN VASTE PRIJS

Gordijnen vervullen een belangrijke functie in uw interieur. Bijvoorbeeld als raambekleding voor zonwering of om een gezellige sfeer te creëren in uw woning.

Gordijnen worden opgehangen aan een roede of roederail. Een eenvoudige manier voor het ophangen van uw gordijnen! Een gordijnroede van XXL Designroeden is een stang die aan beide kanten aan een wand of plafond bevestigd kan worden. Gordijnen bevestigt u aan gordijnringen met speciale haken of zeilringen die in uw gordijnen kunnen worden ingehaakt. Dit maakt het mogelijk om de gordijnen opzij te schuiven.

Roedes voor gordijnen: Een tijdloze mogelijkheid

Gordijnroedes zijn tijdloos en passen in elk interieur, van een moderne of industriële tot en met een klassieke uitstraling. Bij XXL Designroeden maken wij uw gordijnroede op maat, voor elke raamsituatie, dus ook voor erkers en moeilijke situaties bent u bij XXL Designroeden aan het juiste adres. Denk bij uw aankoop na of het binnen de gekozen stijl past. Stel uw gordijnroedes samen: kies uw kleur, het aantal bochten en afmetingen of laat u adviseren in één van onze showrooms. Alles voor één vaste prijs.

Bepaal wat de beste oplossing is voor uw raamsituatie. Vraag uzelf af wat voor functie de gordijnroede gaat vervullen. Gordijnroedes kunnen namelijk op verschillende manieren worden bevestig. U maakt deze keuze op basis van de lengte van uw gordijnen en functie die ze moeten vervullen.

Gordijnroedes op maat voor een vaste prijs

Heeft u online genoeg inspiratie opgedaan en bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van XXL Designroeden? Bezoek een showroom bij u in de buurt en laat eenvoudig uw gordijnroede samenstellen.

Maak het uzelf makkelijk. Het is voor de adviseur altijd handig om een goed beeld te hebben van uw kleurgamma, interieurstijl en raamsituatie. Heeft u dus al inspiratie opgedaan, maak dan bijvoorbeeld een moodboard of neem een plattegrond of foto’s mee. Altijd handig!

(Tip): gebruik de RVS cleaner voor een perfecte geleiding.

GORDIJNROEDEN OP MAAT VOOR EEN VASTE PRIJS | XXL DESIGNROEDEN

GORDIJNROEDEN OP MAAT VOOR EEN VASTE PRIJS | XXL DESIGNROEDEN

GEBOGEN DESIGN ROEDE

Bij XXL Designroeden zijn we gespecialiseerd in het buigen van gordijnroedes, railroedes en gordijnrails. In deze blog lees je meer over een gebogen roede of rail.

EEN KIJKJE IN DE WERKPLAATS VAN XXL DESIGNROEDEN

Al onze gordijnroedes en railroedes worden handgemaakt in onze werkplaats. In deze blog geven we je een kijkje achter de schermen bij XXL Designroeden.

HET VERSCHIL TUSSEN EEN GORDIJNROEDE, RAILROEDE OF GORDIJNRAILS

Er bestaan verschillende typen ophangsystemen voor gordijnen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur?

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.