GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Gordijnen vervullen een belangrijke functie in een woning; als raambekleding, zonwering of om een gezellige sfeer te creëren in een interieur. Gordijnen komen het mooiste tot zijn recht als ze zijn opgehangen aan een passend ophangsysteem. Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

FINISHING TOUCH VOOR IEDER INTERIEUR

Gordijnen zijn een belangrijk onderdeel van de inrichting en kunnen zonder een juist ophangsysteem niet volledig tot zijn recht komen. Het voordeel van maatwerk is dat het aansluitend gemaakt wordt voor de specifieke hoeken en bochten in jouw woning. Door een product te maken wat perfect aansluit bij jouw woning en aanpasbaar is aan jouw interieurwensen, komen de gordijnen en de gordijnroede of -rails goed tot zijn recht.

Het assortiment van XXL Designroeden bestaat uit een gordijnroede, railroede en gordijnrails, met verschillende afwerkings- en montagemogelijkheden. De keuze in het soort eindknoppen, steunen, ringen, plaatsingsmogelijkheden, diameters en de RAL – kleuren zorgen voor een totaalplaatje dat perfect aansluit bij je persoonlijke interieurwensen!

Gordijnrails op maat | XXL Designroeden

MAATWERK IN ONZE WERKPLAATS

Het gehele assortiment van XXL Designroeden wordt met de hand gemaakt in onze werkplaats in Bosschenhoofd. Wij werken hier met vakmannen die jarenlange ervaring hebben in het vak. Hierdoor ben je met de producten van XXL Designroeden verzekerd van maatwerk van hoge kwaliteit. In onze werkplaats verwerken wij de gordijnroede, gordijnrails of railroede van order tot eindproduct. Ook buigen we deze precies op maat. Neem hier een kijkje in de werkplaats van XXL Designroeden.

ROEDE OF RAILS BUIGEN

Een ruimte met unieke afmetingen, bijzondere hoeken of een erker met bochten kan een uitdaging zijn bij de zoektocht naar een passend ophangsysteem voor gordijnen. Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails biedt dan dé oplossing!  Omdat wij alle producten in onze werkplaats op maat maken en kunnen buigen zorgen wij voor een ophangsysteem dat naadloos aansluit bij jouw woning. Een op maat gemaakte roede of rails past altijd perfect en zorgt voor een optimaal gebruik van de ruimte.

BEZOEK EEN XXL DESIGNROEDEN SHOWROOM

Door onze uiteenlopende mogelijkheden kunnen wij maatwerk leveren voor ieder interieur, ongeacht of dit om een moeilijke bocht, een specifieke kleur of een lastig raamtype gaat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Ga voor een professioneel en vakkundig advies naar een showroom bij jou in de buurt!

Meer inspiratie:

DE WOONTRENDS VAN 2024

In 2024 zien we een verdere evolutie van gebogen vormen en de seventies trend die doorzet. Bekijk de woontrends van 2024 en laat je inspireren!

DE WOONTRENDS VAN 2023

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent nieuwe trends voor je interieur! Bij XXL Designroeden kijken we alvast vooruit naar de woontrends van 2023.

Waveplooi gordijnen

Een nieuw systeem om gordijnen aan een railroede op te hangen is door middel van een waveplooi. Hierbij worden gordijnen met een golvende plooi aan een railroede bevestigd.

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.