JE GORDIJNROEDE IN DE DAG OF OP DE DAG MONTEREN

Gordijnen zijn een echte sfeermaker voor je interieur en komen het beste tot hun recht als ze door middel van een passend ophangsysteem gemonteerd worden. De gordijnroedes van XXL Designroeden kunnen afhankelijk van jouw raamsituatie zowel in de dag, als op de dag bevestigd worden.

Op de dag montage gordijnroede

Een gordijnroede of railroede wordt meestal op de dag gemonteerd. Dat wil zeggen dat de roede door middel van wandsteunen boven het raam wordt gemonteerd. Een prima oplossing, omdat niet alle plafonds geschikt zijn om er een roede aan te monteren. Je kunt de ruimte tussen raam en plafond naar eigen wens bepalen. Vooral bij hoge plafonds is dit ideaal, omdat de roede dan hoog op de wand geplaatst kan worden. Dit geeft direct een luxere en huiselijkere sfeer aan het interieur. Met de op maat gemaakte wandsteunen van XXL Designroeden is het mogelijk voldoende afstand tussen gordijn en muur te houden voor ramen en vensterbanken, zodat jouw gordijn mooi strak naar beneden hangt. Daarnaast heeft XXL Designroeden een op maat gemaakte steun waar je twee gordijnen voor elkaar kan hangen. Wij maken de steun voor jou op maat, waardoor je zelf de gewenste afstand kunt kiezen. Een mooie oplossing om vitrage en gordijn met verschillende soorten confectie aan de wand te monteren met zo min mogelijk bevestigingspunten.

Gordijnroede in de dag montage

Een gordijnroede in de dag wordt door middel van een wanddrager aan de binnenzijde van het kozijn of tegen de omliggende wanden van het raam bevestigd. Een voordeel van een gordijnroede in de dag is dat het geen overbodige woonruimte in beslag neemt, het gordijn hangt perfect binnen het kozijn. In de dag bevestiging van de gordijnroede geeft een strakke uitstraling aan je interieur en is erg geschikt als je diepe kozijnen hebt. Daarnaast is in de dag montage ook een geschikte optie als je onder het raam een verwarming hebt, doordat je gordijn binnen het kozijn valt heb je geen last van warmteverlies.

Een gordijnroede op maat voor jouw unieke raamsituatie

Heeft jouw woning een hoog plafond, een erker, een bijzondere vorm raam of heb je gewoon een specifieke wens? Bij XXL Designroeden maken we gordijnroedes op maat. Wij gaan graag de uitdaging aan om een gordijnroede speciaal voor jouw unieke raamsituatie te ontwikkelen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Kom langs bij een showroom in de buurt en laat je door een van onze professionals inspireren én adviseren.

Gordijnroede in de of op de dag montage | XXL Designroeden
Gordijnroede in de of op de dag montage | XXL Designroeden

Meer inspiratie:

DE WOONTRENDS VAN 2024

In 2024 zien we een verdere evolutie van gebogen vormen en de seventies trend die doorzet. Bekijk de woontrends van 2024 en laat je inspireren!

DE WOONTRENDS VAN 2023

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent nieuwe trends voor je interieur! Bij XXL Designroeden kijken we alvast vooruit naar de woontrends van 2023.

Waveplooi gordijnen

Een nieuw systeem om gordijnen aan een railroede op te hangen is door middel van een waveplooi. Hierbij worden gordijnen met een golvende plooi aan een railroede bevestigd.

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.