NIEUW BIJ XXL DESIGNROEDEN: RECHTHOEKIGE ROEDE

XXL Designroeden heeft een nieuw product aan het assortiment toegevoegd: de rechthoekige roede! Een prachtig product wat aansluit bij diverse interieurstijlen van het moment. 

 

DE RECHTHOEKIGE ROEDE

De rechthoekige roede is een railroede: het heeft de uitstraling van een gordijnroede met de glijders van een gordijnrails. De roede heeft een vierkant design van 37 mm x 20 mm en is geschikt voor plooi en wave plooi gordijnen. We leveren bij XXL Designroeden altijd maatwerk van hoge kwaliteit en maken enkel gebruik van de beste materialen op de markt. De rechthoekige gordijnroede is gemaakt van aluminium, een heel licht materiaal. Net als al onze andere producten, is de rechthoekige roede verkrijgbaar in alle RAL kleuren en kan deze in iedere bocht of hoek gebogen worden. 

Rechthoekige Gordijnrails | XXL Designroeden

MONTAGE VAN DE RECHTHOEKIGE ROEDE

De montage van de rechthoekige roede komt overeen met de ophangmethoden van de railroede. De rechthoekige roede kan met een wandsteun aan de muur bevestigd worden of met een pendel aan het plafond. Voor de afwerking van de rechthoekige roede gebruiken we een compacte eindkap. Zo krijgt de roede een strak en elegant uiterlijk. 

 

DE RECHTHOEKIGE ROEDE BIJ JE INTERIEUR

De rechthoekige roede is een nieuw en uniek product dat we bij XXL Designroeden op maat voor jou maken. De rechthoekige roede past bij een interieur met een minimalistische uitstraling, maar vormt ook een strakke afwerking voor een modern, industrieel of stoer interieur. Ook bij een interieur met de populaire zwarte stalen deuren en kozijnen (taatsdeuren) vormt de rechthoekige roede de perfecte finishing touch. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur? Bezoek een showroom in de buurt en laat je adviseren door een van de professionals. 

Meer inspiratie:

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

GORDIJNRAILS EN GORDIJNROEDE VAN RVS

Een gordijnroede of gordijnrails van RVS heeft een zeer lange levensduur en weinig onderhoud. Lees alles over een RVS roede of rails in deze blog.

MONTAGE RAILROEDE

Een railroede is een combinatie tussen een gordijnroede en een gordijnrails. In deze blog hebben we het over de verschillende montagemogelijkheden voor een railroede.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.