KLEUR VAN UW GORDIJNEN PASSEN BIJ UW ROEDE

Je hebt het perfecte gordijn gevonden; een fijne stof en een unieke kleur. Maar waar ga je deze aan hangen? In vele gevallen zal er nog een saaie rails hangen waarbij het de bedoeling is dat enkel het gordijn naar voren komt. Hoe leuk zou het dan zijn als u uw gordijnrails kunt afstemmen op uw nieuwe gordijnen? Bij XXL Designroeden zijn de mogelijkheden eindeloos!

Geef het thuisgevoel meer gestalte

Kiest u voor een gordijnroede in een opvallende kleur, of geeft u uw huis een moderne touch met een RVS roedenrail? Waar u ook voor kiest, bij XXL Designroeden zijn alle gordijnroede, roedenrails en gordijnrails te bestellen voor een vaste prijs per meter.

Bij het samenstellen van uw gordijnen en roede of roedenrails kunt u bij XXL Designroeden kiezen uit alle RAL-kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om bochten te maken, zodat de gordijnrails altijd op uw huis kunnen worden afgestemd.

Een interieur is voor iedereen iets unieks, iets persoonlijks. Wij denken graag met u mee. Laat u adviseren in één van onze showrooms in héél Nederland.

GEBOGEN DESIGN ROEDE

Bij XXL Designroeden zijn we gespecialiseerd in het buigen van gordijnroedes, railroedes en gordijnrails. In deze blog lees je meer over een gebogen roede of rail.

EEN KIJKJE IN DE WERKPLAATS VAN XXL DESIGNROEDEN

Al onze gordijnroedes en railroedes worden handgemaakt in onze werkplaats. In deze blog geven we je een kijkje achter de schermen bij XXL Designroeden.

HET VERSCHIL TUSSEN EEN GORDIJNROEDE, RAILROEDE OF GORDIJNRAILS

Er bestaan verschillende typen ophangsystemen voor gordijnen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur?

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.