KLEUR VAN UW GORDIJNEN PASSEN BIJ UW ROEDE

Je hebt het perfecte gordijn gevonden; een fijne stof en een unieke kleur. Maar waar ga je deze aan hangen? In vele gevallen zal er nog een saaie rails hangen waarbij het de bedoeling is dat enkel het gordijn naar voren komt. Hoe leuk zou het dan zijn als u uw gordijnrails kunt afstemmen op uw nieuwe gordijnen? Bij XXL Designroeden zijn de mogelijkheden eindeloos!

Geef het thuisgevoel meer gestalte

Kiest u voor een gordijnroede in een opvallende kleur, of geeft u uw huis een moderne touch met een RVS roedenrail? Waar u ook voor kiest, bij XXL Designroeden zijn alle gordijnroeden, roedenrails en gordijnrails te bestellen voor een vaste prijs per meter.

Bij het samenstellen van uw gordijnen en roede of roedenrails kunt u bij XXL Designroeden kiezen uit alle RAL-kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om bochten te maken, zodat de gordijnrails altijd op uw huis kunnen worden afgestemd.

Een interieur is voor iedereen iets unieks, iets persoonlijks. Wij denken graag met u mee. Laat u adviseren in één van onze showrooms in héél Nederland.

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. Het deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

XXL DESIGNROEDEN NU OOK OP PINTEREST!

XXL Designroeden is sinds kort ook te vinden op Pinterest! Via ons account delen we producten en interieurtips, zodat je kan ontdekken wat goede raamdecoratie voor jouw...

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.