GORDIJNRAILS EN GORDIJNROEDE VAN ROESTVRIJ STAAL

Een gordijnrails of gordijnroede van roestvast staal geeft uw woning een moderne touch en een klassieke uitstraling. Roestvast of roestvrij staal, beter bekend als RVS, is een zeer geschikt materiaal voor gordijnroeden of gordijnrails. Door de slijtvastheid heeft een RVS gordijnroede een zeer lange levensduur, waardoor u er na aankoop vrijwel geen omkijken meer naar heeft. De gordijnroede of gordijnrails is dus een duurzame investering waar u lang van kunt genieten.

Een gordijnroede of gordijnrails van RVS

Los van de goede eigenschappen, heeft een RVS gordijnroede een stijlvolle uitstraling. Het is een tijdloze oplossing die al vele jaren toegepast wordt in de interieurwereld. Bij XXL Designroeden maken we gebruik van hoogwaardig roestvast staal voor de vervaardiging van onze gordijnroeden en gordijnrails. Daarnaast is ook een combinatie van deze twee, de zogenaamde railroede, leverbaar in RVS. Wanneer u hiervoor kiest, heeft u een ophangsysteem met de look van een roede en de functionaliteit van een rails. Zo kunt u nog steeds gebruik maken uw gordijnen met haakjes. Bekijk de mogelijkheden van onze roeden en railroeden.

RVS roeden van XXL Designroeden

Wij bieden onze RVS gordijnroeden en gordijnrails aan in verschillende woonwinkels door heel Nederland. Bekijk onze wooninspiratie en zoek een showroom bij u in de buurt. Laat u adviseren door een gespecialiseerde adviseur over de vele mogelijkheden van XXL Designroeden. Naast roestvast staal heeft u bij XXL Designroeden keuze uit veel meer materialen. Zo is er voor iedere vraag een bijpassende oplossing, welke wij vervolgens voor u op maat maken.

Investeer dus in een toekomstbestendige oplossing voor een vaste prijs per meter met een RVS roede van XXL Designroeden. Uw RVS roeden houdt u netjes met de XXL RVS Cleaner; voor een ophangsysteem dat altijd blijft glanzen. Hiermee verwijdert u gemakkelijk vette vingers of overige vlekken.

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. Het deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

XXL DESIGNROEDEN NU OOK OP PINTEREST!

XXL Designroeden is sinds kort ook te vinden op Pinterest! Via ons account delen we producten en interieurtips, zodat je kan ontdekken wat goede raamdecoratie voor jouw...

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.