GORDIJNRAILS EN GORDIJNROEDE VAN ROESTVRIJ STAAL

Een gordijnrails of gordijnroede van roestvast staal geeft uw woning een moderne touch en een klassieke uitstraling. Roestvast of roestvrij staal, beter bekend als RVS, is een zeer geschikt materiaal voor gordijnroede of gordijnrails. Door de slijtvastheid heeft een RVS gordijnroede een zeer lange levensduur, waardoor u er na aankoop vrijwel geen omkijken meer naar heeft. De gordijnroede of gordijnrails is dus een duurzame investering waar u lang van kunt genieten.

Een gordijnroede of gordijnrails van RVS

Los van de goede eigenschappen, heeft een RVS gordijnroede een stijlvolle uitstraling. Het is een tijdloze oplossing die al vele jaren toegepast wordt in de interieurwereld. Bij XXL Designroeden maken we gebruik van hoogwaardig roestvast staal voor de vervaardiging van onze gordijnroede en gordijnrails. Daarnaast is ook een combinatie van deze twee, de zogenaamde railroede, leverbaar in RVS. Wanneer u hiervoor kiest, heeft u een ophangsysteem met de look van een roede en de functionaliteit van een rails. Zo kunt u nog steeds gebruik maken uw gordijnen met haakjes. Bekijk de mogelijkheden van onze roede en railroede.

RVS roedes van XXL Designroeden

Wij bieden onze RVS gordijnroede en gordijnrails aan in verschillende woonwinkels door heel Nederland. Bekijk onze wooninspiratie en zoek een showroom bij u in de buurt. Laat u adviseren door een gespecialiseerde adviseur over de vele mogelijkheden van XXL Designroeden. Naast roestvast staal heeft u bij XXL Designroeden keuze uit veel meer materialen. Zo is er voor iedere vraag een bijpassende oplossing, welke wij vervolgens voor u op maat maken.

Investeer dus in een toekomstbestendige oplossing voor een vaste prijs per meter met een RVS roede van XXL Designroeden. Uw RVS roedes houdt u netjes met de XXL RVS Cleaner; voor een ophangsysteem dat altijd blijft glanzen. Hiermee verwijdert u gemakkelijk vette vingers of overige vlekken.

GEBOGEN DESIGN ROEDE

Bij XXL Designroeden zijn we gespecialiseerd in het buigen van gordijnroedes, railroedes en gordijnrails. In deze blog lees je meer over een gebogen roede of rail.

EEN KIJKJE IN DE WERKPLAATS VAN XXL DESIGNROEDEN

Al onze gordijnroedes en railroedes worden handgemaakt in onze werkplaats. In deze blog geven we je een kijkje achter de schermen bij XXL Designroeden.

HET VERSCHIL TUSSEN EEN GORDIJNROEDE, RAILROEDE OF GORDIJNRAILS

Er bestaan verschillende typen ophangsystemen voor gordijnen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur?

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.