GEBOGEN DESIGN ROEDE

Bij XXL Designroeden hebben we verschillende type ophangsystemen voor gordijnen: een gordijnroede, railroede en gordijnrails. Al onze ophangsystemen worden met de hand, speciaal op maat gemaakt. Zo bieden we voor iedere raamsituatie een passende oplossing. Bij XXL Designroeden zijn we gespecialiseerd in het buigen van onze producten, op de millimeter nauwkeurig. In deze blog lees je meer over een gebogen gordijnroede, roederail of gordijnrails. 

GORDIJNROEDE, RAILROEDE OF GORDIJNRAILS MET BOCHT

Een ruimte met unieke afmetingen, bijzondere hoeken of een erker met meerdere bochten kan een uitdaging zijn bij het kiezen van geschikte raamdecoratie. XXL Designroeden biedt hiervoor dé oplossing! Omdat wij alle producten in onze werkplaats op maat maken en buigen zorgen wij voor een ophangsysteem dat naadloos aansluit. Een op maat gemaakte roede of rails past namelijk altijd perfect en zorgt ervoor dat er optimaal gebruikt gemaakt kan worden van de ruimte.

METEN EN BUIGEN VAN EEN GORDIJNROEDE OF GORDIJNRAILS

Voordat we aan de slag gaan met het buigen van een roede of rail, is het belangrijk dat we weten in hoeveel graden de bocht moet buigen. Voor het meten van hoeken gebruiken we bij XXL Designroeden een uniforme meetmethode, zodat de roede of rail tot op de millimeter nauwkeurig aansluit bij de ruimte. De professionals uit onze showrooms zijn bekend met onze werkwijze en gebruiken een zwaaihaak of een gradenboog om de exacte hoek van een ruimte op te meten. De maten worden ingevoerd in een speciaal daarvoor ontworpen systeem, zodat deze op de millimeter nauwkeurig zijn. Door middel van speciale apparatuur kunnen wij vervolgens iedere gordijnroede, roederail of gordijnrail in een gewenste hoek buigen. 

Gordijnroede, railroede of gordijnrails op maat gebogen  | XXL Designroeden

WANDSTEUNEN VOOR EEN ROEDE MET BOCHT

Onze gebogen roede en rails kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden, afhankelijk van waar in de roede of rails de bocht zich bevindt. Voor roedes en rails met een bocht hebben we een speciale 45 graden wandsteun. Bij het gebruik van een roede met 2 bochten (45 of 90 graden) wordt het gebruik van extra steunen aangeraden, zodat de roede of rail beter tot zijn recht komt. 

AFWERKING VAN DE ROEDE OF RAILS 

Bij XXL Designroeden ben je niet gebonden aan een specifieke kleur, afmeting of bocht. Ons uitgebreide assortiment biedt producten met diverse diameters, kleuren, eindknoppen en steunen voor een afwerking naar wens. Onze roedes en rails kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden, op de wand, aan het plafond of in de dag. Het gehele assortiment aan roedes en rails worden speciaal voor jou op maat gemaakt en altijd voor een vaste prijs per meter! 

XXL DESIGNROEDEN SHOWROOMS

Een gebogen rails of roede kan dé uitkomst zijn voor jouw interieur. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor een hoek of bocht in jouw woning? Laat je adviseren door een van onze professionals bij een showroom in de buurt! 

Meer inspiratie:

DE WOONTRENDS VAN 2023

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent nieuwe trends voor je interieur! Bij XXL Designroeden kijken we alvast vooruit naar de woontrends van 2023.

Waveplooi gordijnen

Een nieuw systeem om gordijnen aan een railroede op te hangen is door middel van een waveplooi. Hierbij worden gordijnen met een golvende plooi aan een railroede bevestigd.

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.