GORDIJNRAILS MET BOCHT

Bij XXL Designroeden hebben we verschillende type ophangsystemen voor gordijnen: een gordijnroede, railroede en gordijnrails. Al onze ophangsystemen worden met de hand, speciaal op maat gemaakt. Zo bieden we voor iedere raamsituatie een passende oplossing. Bij XXL Designroeden zijn we gespecialiseerd in het buigen van onze producten, op de millimeter nauwkeurig. In deze blog lees je meer over een gordijnroede, roederails of gordijnrails met bocht.

GORDIJNROEDE, RAILROEDE OF GORDIJNRAILS MET BOCHT

Een ruimte met unieke afmetingen, bijzondere hoeken of een erker met meerdere bochten kan een uitdaging vormen bij het kiezen van geschikte raamdecoratie. XXL Designroeden biedt hiervoor dé oplossing! Omdat wij alle producten in onze werkplaats op maat maken en onze roedes en gordijnrails buigen zorgen wij voor een ophangsysteem dat naadloos aansluit. Een roede of gordijnrails op maat past namelijk altijd perfect en zorgt ervoor dat er optimaal gebruikt gemaakt kan worden van de ruimte.

GORDIJNROEDE EN GORDIJNRAILS BUIGEN

Voordat we aan de slag gaan met een gordijnrails met bocht, is het belangrijk dat we weten in hoeveel graden we de bocht moet buigen. Voor het meten van hoeken gebruiken we bij XXL Designroeden een uniforme meetmethode, zodat de roede of of gordijnrails met bocht tot op de millimeter nauwkeurig aansluit bij de ruimte. De professionals uit onze showrooms zijn bekend met onze werkwijze en gebruiken een zwaaihaak of een gradenboog om de exacte hoek van een ruimte op te meten. De maten voor jouw gordijnrails met bocht worden ingevoerd in een speciaal daarvoor ontworpen systeem, zodat deze op de millimeter nauwkeurig zijn. Door middel van speciale apparatuur kunnen wij vervolgens iedere gordijnroede, roederail of gordijnrail in een gewenste hoek buigen.

Gordijnroede, railroede of gordijnrails et bocht | XXL Designroeden

WANDSTEUNEN VOOR EEN ROEDE OF GORDIJNRAILS MET BOCHT

Onze roede en gordijnrails met bocht kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden, afhankelijk van waar in de roede of rails de bocht zich bevindt. Voor roedes en rails met een bocht hebben we een speciale 45 graden wandsteun. Bij het gebruik van een roede met 2 bochten (45 of 90 graden) wordt het gebruik van extra steunen aangeraden, zodat de roede of rail beter tot zijn recht komt.

AFWERKING VAN DE ROEDE OF GORDIJNRAILS MET BOCHT

Bij XXL Designroeden ben je niet gebonden aan een specifieke kleur, afmeting of bocht. Ons uitgebreide assortiment biedt producten met diverse diameters, kleuren, eindknoppen en steunen voor een afwerking naar wens. Onze roedes en rails kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden, op de wand, aan het plafond of in de dag. Het gehele assortiment aan roedes en rails worden speciaal voor jou op maat gemaakt en altijd voor een vaste prijs per meter!

XXL DESIGNROEDEN SHOWROOMS

Een roede of gordijnrails met bocht kan dé uitkomst zijn voor jouw interieur. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor een hoek of bocht in jouw woning? Laat je adviseren door een van onze professionals bij een showroom in de buurt!

Meer inspiratie:

DE WOONTRENDS VAN 2024

In 2024 zien we een verdere evolutie van gebogen vormen en de seventies trend die doorzet. Bekijk de woontrends van 2024 en laat je inspireren!

DE WOONTRENDS VAN 2023

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent nieuwe trends voor je interieur! Bij XXL Designroeden kijken we alvast vooruit naar de woontrends van 2023.

Waveplooi gordijnen

Een nieuw systeem om gordijnen aan een railroede op te hangen is door middel van een waveplooi. Hierbij worden gordijnen met een golvende plooi aan een railroede bevestigd.

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.